Barber-uke!

Barberen på Scene 2 i Operaen. DET er ikke bare bare! =) Men det er utrolig artig, og vi er en sånn fin gjeng som holder på med dette prosjektet! Idag hadde vi sitteprøve, så da fikk vi møtt orkesteret også skikkelig. Og de er så gode! Det kommer til å bli en drøm å gjøre dette! Nå i helgen er det fulle gjennomkjøringer med alt av kostyme, maske, lys og orkester! Det blir slitsomme dager, for det er bare fri Søndagen, før det braker løs på Mandag og så GP på Tirsdag. Og da, ja da er det bare å trekke pusten for premiéren på Torsdag! GLEDER MEG!

Scene 2 blir jo liksom kalt intimscenen i Operaen, og det ble foreslått at man skulle markedsføre forestillingen med «intim-Barberen»(!). Det forslaget ble heldigvis ikke fulgt opp, men det ER anderledes på Scene 2: Man siter så og si oppå scenen, så alle aktører, orkester, sangere, dirigent, alle kommer så mye nærmere. Og dermed blir alt hva man gjør også mye tydeligere. Jeg er glad for at denne produksjonen ikke er på Hovedscenen, for det ville vært så mye som publikum går glipp av småting og mimikk og tjo og hei!

Jeg håper så mange som mulig kommer og ser oss, for det er et flott lag som er satt sammen, og dirigenten gjør en strålende jobb med å holde oss gående!

Håper å få noen bilder opp her etterhvert, det hadde nok gjort seg, tenker jeg!

Snakkes!

E

Om Espen Langvik

Operasjef i Nordnorsk Opera og Symfoniorkester
Dette innlegget ble publisert i DNO&B og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s