La Bohème, vel overstått!!

Wow!
For en fantastisk kveld! Forestillingen gikk som den skulle, alle var fokuserte og konsentrerte. Men det var over hele sceneområdet en utrolig positiv og gledesfylt energi. Vi er alle blitt veldig glade i denne produksjonen, og vi vil alle at den skal vises på best mulig måte. Og kvelden igår er et vitnesbyrd om den utrolige kapasitet, både menneskelig og teknisk, vi har i DNO&B. Vi samler oss om et mål, og arbeider sammen for å nå det. Resultatet, når det er som igår, er makeløst. Det er moro å vite at dette, dette kan bare gjøres her hos oss. Det gir en følelse av å være et viktig ledd i kjedet av operainstitusjoner verden over.

Så nå er babyen født. Og det er et vakkert barn, synes jeg. Og det syntes publikum igår også. Men det var bu-rop i salen igår også, og det synes jeg er topp. Man skal ha lov til å ha en annen oppfatning enn sidemannen, og at man hever stemmen til et skikkelig buuuu, det er jo bare herlig! Det var forsåvidt ingen som buet på sangerne eller orkester og kor igår, det var produksjonen som ikke falt i smak. For et litet mindretall.

Ikveld har mine gode kolleger sin premiére, og det er et kjempelag, ledet an av Mariann Fjeld Olsen og Daniel Johansson. Det kommer til å bli vakkert i Operaen ikveld også!

Espen

Om Espen Langvik

Operasjef i Nordnorsk Opera og Symfoniorkester
Dette innlegget ble publisert i Bilder. Bokmerk permalenken.

3 svar til La Bohème, vel overstått!!

  1. Audun Iversen sier:

    Gratulere te dæm som har sunge, og toitoitoi te dæm som ska på i dag. Det e en stor hjertesorg førr mæ at æ ikkje får med mæ denna produksjonen. Men æ håpe den kommer opp snart igjen så æ får sett den.

    Stor klæm te alle sammen,

    Audun

  2. HildeSol sier:

    Det var definitivt vakkert i kveld også. Spennende versjon, gøy at noen tør å gjøre nye ting med gamle klassikere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s