Den Fjerde Nattevakt

Det er lenge siden sist nå!

Men tiden har vært brukt, siden la Bohème, å innstudere Gisle Kverndokks fantastiske opera Den Fjerde Nattevakt, over Johan Falkbergets roman med samme navn.

Jeg synger Benjamin Sigismund, presten som kommer til Røros for å bringe frelse og lys til Bergstaden. Det blir heller en indre kamp som blir hans livsverk, i hans streben med seg selv og sine ideal, satt opp mot de følelser han blir overveldet av, i møte med Gunhild Bonde.

Her blir mennesket blottstilt på en ærlig og rørende måte, og det har vært utrolig givende å gi meg i kast med denne rollen, så inspirerende regissert av Ivar Tindberg.

Rolf Gupta inntar dirigentpodiet foran et glitrende Operaorkester, og sammen med Norges beste kor, Operakoret, fronter Nasjonaloperaens solistensemble dette hjerteskjærende verket, som med rette er blitt omtalt som Norges nye Nasjonalopera.

Vi har premiére imorgen, Fredag 25 Mai. En rask titt på Operaen.no viser at det fremdeles er billetter igjen til alle forestillinger. Jeg vet jeg er partisk, men kom og se og hør denne forestillingen. Du vil ikke angre!

Espen

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Om Espen Langvik

Operasjef i Nordnorsk Opera og Symfoniorkester
Dette innlegget ble publisert i Bilder, DNO&B og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s